Bedumer Waarderingsroos voor vrijwilligers Oranjevereniging Noord- en Zuidwolde

De Waarderingroos voor vrijwilligersgroepen van de gemeente Bedum (periode september – oktober 2018) is maandagavond 29 oktober uitgereikt aan de vrijwilligers van de Oranjevereniging Noord- en Zuidwolde.
 

Vanuit de jury: “Het is een groep mensen die veel voor het dorp organiseert. Ze pakken dingen snel op, het zijn echte doeners. Hun energie en positiviteit heeft een aanzuigende werking op de inwoners van Noord- en Zuidwolde”.

De vrijwilligers van de Oranjevereniging, te weten: Jan Jelle de Vries, Ruard Wolters, Erna Veening, Anita van Echteld, Brenda Boer, Johan Hoeksema en Remko van der Sluis organiseren een vol programma voor kinderen, volwassenen én ouderen op Koningsdag.

Zo was er vorig jaar een Brunch-tafel, Mini en Maxi Playbackshow, Vrijmarkt, Schijt je rijk, Fietstocht en Live muziek. Maar dat is nog niet genoeg voor de actieve vrijwilligers. Zij organiseerden vorig jaar ook een spectaculaire survival GPS Tocht en dit jaar een grote dorps BBQ met muziekspektakel. Veel mensen in de dorpen Noord en Zuidwolde zijn vol lof over hetgeen zij organiseren.

Geef een reactie