Programma dodenherdenking Zaterdag 4 mei

Gemeenteraadslid Jaap Heres zal namens de gemeente Het Hogeland de dodenherdenking van Zuidwolde bijwonen.

Jaap Heres is tevens betrokken bij de werkgroep “Stolpersteine” een initiatief dat zich heeft ingezet bij de plaatsing van kleine straatmonumenten voor de slachtoffers uit de tweede wereldoorlog in de voormalige gemeente Bedum.

Daarna is het woord aan dhr. Klaes Hoekstra

De inmiddels gepensioneerde Bedumse bakker die voor velen bekend staat om zijn jaarlijkse initatief: De Bedumer Winterloop. Een grootse sponsorloop die zich inzet voor het UMCG Kanker Researchfonds.

De Brassband Heman, Muziekvereniging Uno Animo en de Oranjevereniging Noord- en Zuidwolde zijn wederom bereid het geheel te muzikaal te begeleiden.

19.20 uur: Verzamelen deelnemers stille tocht t.h.v. Basisschool ’t Groenland aan de Schoolstraat te Zuidwolde.

19.40 uur: Vertrek deelnemers stille tocht naar het Oorlogsmonument onder begeleiding van de slagwerkers van Muziekvereniging Uno Animo

19.59 uur: Taptoe-signaal door trompettist Brassband Heman

20.00 uur: Twee minuten stilte

20.02 uur: Wilhelmus (1e en 6e couplet)

20.05 uur: Herdenkingsredes bij het Oorlogsmonument in de tuin van Café Moeke Vaatstra:

• herdenkingstoespraak door de heer Jaap Heres (namens de gemeente Het Hogeland)
  • herdenkingstoespraak door de heer Klaes Hoekstra

20.15 uur: Krans- en bloemlegging bij het Oorlogsmonument door de sprekers

20.20 uur: Einde herdenking. Na afloop bent u van harte welkom voor een nazit met koffie of thee in dorphuis “de Kern”.

Tekst Wilhelmus

Het eerste en het zesde couplet van het Wilhelmus worden gezongen. Hieronder de tekst:

1e couplet

Wilhelmus van Nassouwe
ben ik, van Duitsen bloed,
den vaderland getrouwe
blijf ik tot in den dood.
Een prinse van Oranje
ben ik, vrij onverveerd,
den Koning van Hispanje
heb ik altijd geëerd.

6e couplet

Mijn schild ende betrouwen
zijt Gij, o God mijn Heer,
op U zo wil ik bouwen,
verlaat mij nimmermeer.
Dat ik doch vroom mag blijven,
Uw dienaar t’aller stond,
de tirannie verdrijven
die mij mijn hart doorwondt.

Vlaggenprotocol

Dodenherdenking: halfstok vlaggen vanaf 18.00 uur tot zonsondergang

Eén gedachte over “Programma dodenherdenking Zaterdag 4 mei

• 24 december 2019 om 07:06
    Permalink

Частотник FR-A220-18.5K-UL отличается от частотного преобразователя FR-D740-012-NA номинальной мощностью ПЧ, частотой ШИМ контроллера, логикой работы системы самодиагностирования неисправностей частотника, а также в большей степени наличием различных внутренних дополнительных функций, доступных для программирования и выполнения специализированных задач и полностью заменяющих собой щит управления для обеспечения автоматической работы основного промышленного оборудования автономно, без контроллеров, промышленных ПК, панелей оператора. Эти факторы играют важную роль при подборе частотного преобразователя для различных применений.

Проверка ошибок и последующий качественный ремонт на новейшем оборудовании частотных преобразователей, которые произведены фирмами danfos, delta, vesper и другими мировыми брендами. Производство замены IGBT транзисторов, представляющих собой самые основополагающие элементы во всем устройстве преобразовательной техники. Отличие транзистора IGBT от IGBT модуля заключается в том, что модуль может содержать один или более IGBT транзисторов, иногда включенных параллельно по схеме пары Дарлингтона для увеличения коммутируемой мощности, а также в некоторых случаях схему контроля силы тока. IGBT – биполярный транзистор с изолированным затвором, представляет собой мощный полупроводниковый прибор обычно используемый как электронный ключ для средних и высоких напряжений. Благодаря совмещению преимуществ биполярного транзистора и полевого транзистора достигается большая коммутируемая мощность и малая необходимая мощность для управления, так как управление осуществляется не током, а разностью потенциалов, что приводит к высокой эффективности этих элементов. Для того, чтобы узнать подробности посетите сайт частотные преобразователи

Beantwoorden